Matdagbok 2011-09-21
Frukost: välling och en smörgås med becel och 2 skivor ost.
Mellanmål: en halv banan.
Lunch: en smörgås med stekt ägg och stekt sparris.
Mellanmål: 1 tsk jordnötssmör, bär och yoghurt.
Middag: vitfiberpasta, quornbullar och wokgrönsaker.
Kvällsmål: en halv kesella hallon med hallon och lite solroskärnor på.
Övrigt: kaffe och vatten
Träning: 20 min motionscykling (7,8 km).
Mellanmål: en halv banan.
Lunch: en smörgås med stekt ägg och stekt sparris.
Mellanmål: 1 tsk jordnötssmör, bär och yoghurt.
Middag: vitfiberpasta, quornbullar och wokgrönsaker.
Kvällsmål: en halv kesella hallon med hallon och lite solroskärnor på.
Övrigt: kaffe och vatten
Träning: 20 min motionscykling (7,8 km).
Kommentarer
Trackback